Over ons

Met een grote passie voor alles wat knutselen is ben ik gestart met een hobbywinkel met workshops en cursussen in 1993. Jammer genoeg was dit in een uitstervende winkelstraat en winkel gestopt. Dan overgeschakeld op hobbybeurzen  in België en in buitenland.   

In 2003 samen met een collega in Gent een ambachtenmarkt opgestart met de bedoeling net zoals in Brussel en Brugge ambachtelijke zelfgemaakte werken te verkopen. Eerst verkocht ik er zelfgemaakte artikelen met verschillende hobbytechnieken zoals kaarsen gieten. In het kaarsen gieten ben ik overgegaan naar het werken met kaarsengel. Dankzij het toerisme en de vraag naar Belgische producten maak ik nu vooral kaarsen in Belgische bierglazen

Door gezondheidsperikelen ben ik gestopt met hobbybeurzen en in 2008 naar Blankenberge verhuist. Daar heb ik alleen mijn atelier en geen winkel. De bierkaarsen  verkoop ik op markten en via internet. 

Boetseren blijf ik natuurlijk ook doen en maak marionetten zoals Pierke, de Brugse zot en heksen.

Hobbytechnieken, vooral boetseren met zelfdrogende klei heb ik in cursussen gegeven ten tijde van de winkel en de bedoeling is daarmee terug op te starten hier in Blankenberge of op verplaatsing.