Bierkaarsen

3 redenen waarom bierkaarsen een geschikt cadeau zijn?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw partner of wil je vrienden of familie verrassen met een uniek cadeau? Dan is het zeker de moeite om deze bierliefhebber te verrassen met een unieke bierkaars van zijn of haar favoriete bier. 

Bierkaarsen zijn niet enkel een origineel cadeau, maar er zijn nog meer voordelen aan verbonden. We geven alvast drie redenen om jouw geliefde dit geschenk cadeau te doen.

1. Een bierkaars is niet tijdelijk

Een bierkaars is zoals het zelf zegt een kaars in de vorm en kleur van een bepaald bier. je kan dus zelf kiezen van welke biersoort je een kaars wenst te kopen. Echter denk je al snel dat de kaars zoals alle kaarsen op het einde opgewerkt zijn en dus voor de vuilbak zijn. Maar de bierkaarsen van Candlepub worden in het unieke glas van de biersoort naar keuze gemaakt. Hierdoor geef je niet enkel een kaars cadeau, maar ook een uniek bierglas aan jouw bierliefhebber. De ideale aanvulling voor hun bierglazen-collectie!

2. Ook bierkaarsen zorgen voor een romantische sfeer

Wil je jouw echtgenoot een bierkaars cadeau doen dan is dat niet enkel een cadeau voor hem, maar ook een beetje voor jou. Hij zal namelijk de kaars willen aandoen om uiteindelijk het bierglas te kunnen gebruiken. Je kan dus genieten van het gezellige kaarslicht van de bierkaars.

3. Prijs-kwaliteit een zeer goed cadeau

Organiseert jouw vriendengroep een secret santa, waarbij iedereen een naam trekt van een aanwezige en hiervoor een cadeau moet kopen? Dan is het budget voor een leuk cadeau vaak beperkt. Wil je toch jouw vriend een leuk cadeau geven die op iedereen zijn gezicht in de groep een glimlach tovert dan is een bierglas zeker de oplossing! Kijk alvast in onze catalogus naar het aanbod.